Zagorje bu prvo u kontinentalnom turizmu

Zagorje bu prvo.

Ulaganja u razvoj zagorskih toplica kao glavnog motora zagorskog turizma prioritet je mojeg tima za razvoj turističke industrije u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Privlačenje domaćih i stranih investitora kroz niz prezentacija sustavno pripremljenih projekata na najboljim svjetskim investicijskim forumima, te otvaranje investicijskog portala sa katalogom pripremljenih projekata bit će One-Stop-Shop za sve investitore. Na jednom mjestu bit će sve informacije i dokumenti u formi digitalnog kataloga, jasna pravila i kontakt osobe zadužene za svaki projekt.

Prostorno planskim planiranjem, donijetim strategijama i dokumentima za stvarne, 3D volumenizirane i modelirane projekte koji su u fazi izdavanja građevinske dozvole, svaki će investitor u najkraćem mogućem roku dobiti sve dozvole i moći započeti investiciju. Brzina i pojednostavljene procedure, kao i pravna sigurnost i naš izniman geografski položaj u Europskoj uniji, jamstvo su zamaha ozbiljnog investiranja i aktivacije naše građevinske operative i svih pratećih industrija. Investicije su stvarni prihod županijskog proračuna iz kojeg će se financirati naši socijalni projekti.

Iz županijskog proračuna konačno će krenuti i stvarni poticaji  za gradnju, rekonstrukcije i prenamjene kuća za odmor kojima ćemo sufinancirati izgradnju bazena i kućnih Wellnessa čime će se podizati kvaliteta smještaja ali  i cijena boravka.
Za gradnju novih turističkih kapaciteta u privatnom sektoru, kao što su mali obiteljski hoteli, glamping kampovi i apartmanske i kuće za odmor sufinancirat ćemo i kamatne stope na kredite.

Zagorje ima sve pretpostavke za razvoj i rast ali nema vlast koja to razumijemo.

Ja i moj tim dokazano znamo. Zato i tvrdimo – Zagorje bu prvo!

Ernest Svažić - Vaš župan.

Zagorje bu PRVO.

Pratite Ernesta:
Bit ću župan koji neće
stati, koji neće odustati od boljitka našega kraja. Imam snagu, program i znam – Zagorje bu prvo!
Ernest Svazic