Zagorje bu prvo. Ernest Svažić Vaš župan. SAD JE BITNO. Zagorje bu prvo. SAD JE BITNO.

Bit ću župan koji neće
stati, koji neće odustati od boljitka našega kraja. Imam snagu, program i znam - Zagorje bu prvo!

Zagorje bu prvo.

Ernest Svažić

Mi političari trebamo samo stvarati okvir za dostojanstveni život svakog čovjeka. Politika koju ja živim i svakodnevno provodim je politika časnog i odanog služenja ljudima, politika koja sluša, ne koja vlada.

To je moja politika – jasna, empatična , razvojna i časna. Politika za ljude koji su mi uvijek na prvom mjestu! Politika za zeleno i jako Zagorje, Zagorje koje raste s novim tehnologijama i idejama, Zagorja u kojem s osmijehom dočekujemo turiste, Zagorja u kojem mladi podižu obitelji, Zagorja koje brine o umirovljenicima. Zagorja na koje smo ponosni!

Takvo Zagorje želim graditi sa svima Vama. Bit ću župan koji neće stati, koji neće odustati od boljitka našega kraja. Imam snagu, program i znam – Zagorje bu prvo!

Rođen sam 20. travnja 1968. i od rođenja živim u Krapinskim Toplicama.
Završio sam stručni studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a prije toga sam završio srednju u Zdravstvenom obrazovnom centru Zagreb. Dugo godina sam radio u hotelskom menadžmentu. Vrlo dobro poznajem sve kutke našeg kraja i licencirani sam turistički vodič za Krapinsko-zagorsku županiju na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku koje tečno govorim i pišem. Načelnik sam Općine Krapinske Toplice zadnjih 8 godina.

Ernest Svazic

Pogledaj moj program i projekte

Ernest Svažić

Ernest Svažić - Vaš župan.

Zagorje bu PRVO.

Pratite Ernesta:
Bit ću župan koji neće
stati, koji neće odustati od boljitka našega kraja. Imam snagu, program i znam – Zagorje bu prvo!
Ernest Svazic